BUT MONSTERfilm maken

Sun 23 Jun '13 - 12:00 to 17:30

(Inmiddels is deze BUT-kindermiddag met veel enthousiasme afgerond. Te verwachten is dat de film op zondag 8 september bij het BUTFF vertoond gaat worden. Meer info hierover volgt. De foto's zijn gemaakt door Martijn Stadhouders en Marijke Hooghwinkel. Wil je alle foto's bekijken ga dan naar de facebook pagina van het BUTFF: https://www.facebook.com/BUTFilmFestival)

Het is al weer tijd voor het 4e BUTproject in aanloop naar het BUTFF 2013. De BUT-kindermiddag MONSTERfilm maken.

Op zondag 23 juni organiseert IDFX met medewerking van Café Het Hijgend Hert in Breda de BUT-kindermiddag MONSTERfilm maken. Vanaf 12.00 u ontvangst van de kinderen met hun ouders. Om 13.00 u wordt gestart met het project onder begeleiding van twee  grootgewichten, Adriaan en Adrianus. Zij gaan met alle kinderen aan de slag om samen een eigen Monsterfilm te maken.  De kinderen doen alles zelf.  Het script schrijven, decor ontwerpen en opbouwen.  Kostuums, maskers, monster-attributen maken.  Bediening van de camera, regiseren.. Kortom: alles wat er komt kijken bij het maken van een film beleef je mee.  Wij vragen elk kind  dan ook oude kleding, mutsen&hoeden, monster knutselmateriaal  en wat maar bruikbaar is in dit kader, te verzamelen en mee te nemen.

De film wordt op zondagmiddag 8 september 2013  tijdens de BUTFF-kindermiddag in gepaste stijl vertoond. Informatie over het programma straks op de website van het But Film Festival.

Kosten 5 euro per kind. Hier krijg je dan ook wat voor. Dit project is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar tot plus minus 13 jaar. Meer informatie via www.idfx.nl; En via de facebook pagina van IDFX; Aanmelden kan ook via post@butff.nl; informatie over Café Het Hijgend Hert: www.hijgendhert.nl

MONSTERFILM maken is een project in het kader van de préviews in aanloop naar het achtste BUTFF (B-movie, Underground en Trashfestival, van 4 t/m 8 september 2013) in het centrum van Breda.

Organisatie: Stichting Idee-fixe/BUTFF  Datum: zondag 23 juni 2013 Ontvangst: v.a. 12.00 u

Aanvang film maken: 13.00 u

Locatie: Café Het Hijgend Hert, Pasbaan 7, Breda

Inschrijving: t/m uiterlijk zondagochtend 23 juni via  post@butff.nl of via bijgevoegd inschrijfformulier dat ook te krijgen is bij Café Het Hijgend Hert.

Kosten: 5 euro per kind

Informatie: www.butff.nl

Over IDFX www.idfx.nl