BUTFF 2016 - muziek met Orgaanklap + JeDenktZekerDatJeHardcoreBand & Rydacross

do 01 sep '16 - 21:00

Donderdagavond is er weer een crazy muziekavond op het BUT Film Festival. Het belooft een avond te worden zoals je die alleen maar op het BUTFF kan meemaken. Een aantal ingrediënten zijn trashyness, roekeloze losbandigheid, (homo-) erotiek, make-up, DIY, bier en gezelligheid!

Je Denkt Zeker Dat Je Hardcore Band
Trek je aussie trainingspak weer uit de kast, doe je gympen aan en laat de gabber in je los. Deze aanstekelijke band uit Breda speelt epische 90's Happy Hardcore klassiekertjes maar dan keihard PUNK! Rammelende snaren, hakken en zagen, lekker meezingen en veel bier drinken om de melancholische gevoelens van de jaren ‘90 te onderdrukken die naar boven zullen komen. Zorg dat je niet te strak in je trainingspak staat, want het feest is nog maar net begonnen!

Orgaanklap
Ze doen al hun stunts zelf!! Soms niet, dan laten ze het aan het publiek over. Ze hebben de perfecte ingrediënten in huis voor een zweterige zaal met heel veel bier. De muziek van Orgaanklap is geschikt om op te dansen. Daarbij zal het niet teveel afleiden van het bier gooien en tegen elkaar aanspringen. Bovendien is het Nederlandstalig dus makkelijk te verstaan. Zo sta je minder voor lul tijdens het meezingen met jouw lachwekkend Engels accent. Orgaanklap heeft een paar vette albums uitgebracht met titels als Kwarktassen en Panic At The Febo en hele toffe videoclips en andere filmpjes. Wil je nog meer weten? Doe zelf eens research luie hond, je hebt toch godverdomme ook Youtube of niet?! Oké, sorry, dat was niet zo bedoeld. Gewoon komen en laat je verrassen door Jeff en James Tropicana, Johnny DanceHall aka Horsecock en Jim “Motherfucking” Holland want samen zijn zij ORGAANKLAP (veel beter dan Kensington)!

Rydacross
Party! Party! After-party met Rydacross super sound system. Deze twee arrogante lullen gaan plaatjes draaien. En zo egocentrisch als deze nozems zijn eigenlijk alleen zelfgemaakte dingetjes. Een elektronische mengelmoes van huisgemaakte beats. De videoclip ‘Cooking In The Cancer Kitchen’ draaide vorig jaar al mee tijdens de shorts op het BUTFF en zorgde toen al voor een kapotte versterker! Dit inspireerde de mannen om maar meteen een heel album te maken met dit soort herrie. Hun debuut album ‘Welcome To Violence’ zal dan ook volledig en vol overgave ten horen worden gebracht samen met nog wat bij elkaar geraapte tracks. 

Dit wil je natuurlijk allemaal niet missen, maar je moet er wel wat voor over hebben! Wat dan?! Nou, 5 euro (op je muil, gauw) bij de kassa! En als de zaal vol is heb je pech, wees er dus op tijd bij want er valt genoeg te beleven op het BUTFF. Wist je bijvoorbeeld dat ze ook films vertonen?


SAMENGEVAT:
Wie?! Je-Denkt-Zeker-Dat-Je-Hardcore-Band + Orgaanklap + Rydacross
Wat?! MUZIEK!
Waar?! OP HET BUT FILM FESTIVAL, Theaterzaal Nieuwe Veste, ingang via poort St. Janstraat
Wanneer?! Donderdagavond 1 september 2016
Waarom?! DAAROM!
Waarvoor?! JULLIE!
Hoe laat?! Vanaf 21:00
Wakostda?! € 5.- bij de kassa
Wamoekdrinkuh?! BIER!
Cadeautip: enveloppe